Støtteforening

Støtteforeningen er en forening stiftet i forbindelsen med åbningen af Blære Friskole og Børnehus i 2016.

Støtteforeningens primær opgave er at muliggøre nye tiltag og indkøb, som Friskolens eller Børnehusets budget ikke har mulighed for at efterleve. Vi har i støtteforeningen årligt arrangementer, som er med til at samle midler ind til skolen.

Vi har blandt andet vores årlige tradition med MC træf i maj, hvor hele skolegården er fyldt med biler og motorcykler.

I november har vi i samarbejde med forsamlingshuset den årlige julefrokost i Multihallen, hvor 200 danseglade mennesker hygger sig.

Derudover støtter vi op, hvor man har brug for en hånd og mulighed for at tjene lidt penge til støtteforeningen

Støtteforeningen henvender sig til alle, som ønsker at støtte Blære Friskole og Børnehus økonomisk. Det kan være forældre, bedsteforældre eller anden familie til børn på skolen. Vi henvender også til tidligere forældre, naboer, onkler, mostre og lokalsamfundet, som ønsker at være en del af det daglige liv, som er på skolen.

Bliver man medlem af støtteforeningen, bliver man automatisk en del af skolekredsen på Blære Friskole og Børnehus.

Ønsker du/I medlemskab af Støtteforeningen for Blære Friskole og Børnehus?

Så skriv en mail til: stoetteblaerefriskole@gmail

Herefter indbetales beløb på mobilpay:  0317KV – Skriv:  Fornavn og Efternavn

Eller på bankoverførsel til reg:  9217 kontonr: 2072656604

Har du ikke mulighed for bankoverførsel eller mobilpay, så kontakt Maja Krebs på tlf: 28701550

Medlemskab:

Personligt:    100 kr./år

Husstand:     200 kr./år

Firma:            500 kr./år

Fra Venstre: Joan Glerup Kristensen, Klaus Lilleriis, Maria Møller Andersen, Helle Bang Alhberg, Maja Krebs Brorsen og formand Claus Thomsen. Vi mangler Ida Plovbøl Pedersen.