Forældre feedback

”Børnehuset i Blære er en perle. Det er så dejligt at aflevere vores datter, som er glad for at se alle pædagogerne, og hun er ikke ked af det, når vi går. Vi kan også som forældre være helt trygge ved, at hun bliver stimuleret efter hendes behov, for pædagogerne er dygtige til at se det enkelte barn. Når vi henter vores datter, kan alle pædagogerne fortælle om hendes dag, hvilket betyder rigtig meget for os.”

Line Lilleriis Mølgaard Madsen – Mor til Signe i vuggestuen.

—–

”Det er altid en fornøjelse at aflevere og hente vores datter i vuggestuen, og vi kan se, at hun er helt tryg ved alle pædagogerne. Vi har en rigtig god dialog med Børnehuset, og de er gode til at tilpasse de daglige aktiviteter til børnenes alder og behov”.

Julie Bøgelund Møller Elkjær – Mor til Andrea i Vuggestuen.

—–

”Klokken er 7.30 og allerede på parkeringspladsen til børnehaven og skolen, bliver jeg mødt af flere forældre, der ønsker “God morgen og fortsat god dag”. Samme øjeblik jeg åbner døren ind til børnehaven, for at aflevere min datter, Malou, fornemmer jeg en behagelig stemning af godt kollegaskab blandt pædagogerne og ledelse, som også smitter af på børnene. Der oser af et trygt miljø at træde ind i – som barn og som forældre. Og dét er noget Blære kan, som er helt unikt.

Kristina Brændstrup Haldrup – Mor til Malou i børnehaven.

—–

”Vi er utrolig glade og taknemmelige for vores valg om at lade vores søn, Willads, gå i børnehave på Blære Friskole og Børnehus. Til sommer starter et nyt kapitel som skolebarn, hvilket vi alle tre er super spændte på. Børnene klædes utrolig godt på til at gå i skole. Det, sammen med de kendte ansigter, det kendte sted og en god og glidende overgang, er uden tvivl med til at give dem en dejlig og tryg skolestart. Blære Friskole og Børnehus er et fantastisk sted at vokse op”.

Rikke Brandi Jacobsen – Mor til Willads i børnehaven.